Tesla total loss na aanrijding met bietenwagen op de A7

Tesla total loss na aanrijding met bietenwagen op de A7

NUIS – Een dure Tesla is vanavond total loss geraakt op de A7 bij Nuis. Net voor het viaduct Mienscheer werd de auto van achteren aangereden door een (lege) bietenwagen, waarna de Tesla in de vangrail terecht kwam.

Waarom de vrachtwagenchauffeur de Tesla niet had opgemerkt, is niet bekend. De beide chauffeurs kwamen met de schrik vrij. Door het ongeval werd het verkeer tijdelijk over een rijbaan langs het ongeval gestuurd.

De politie maakte rapport op van de aanrijding. Berger Collewijn sleepte de auto af, de vrachtwagen kon op eigen kracht verder.

Foto’s: Romke Notenbomer/112Marum.nl


 

Het bericht Tesla total loss na aanrijding met bietenwagen op de A7 verscheen eerst op InfoLeek.