Feestelijke opening van Twinkel De Dam zaterdag 18 november

Feestelijke opening van Twinkel De Dam zaterdag 18 november

LEEK – Op zaterdag 18 november heropent Twinkel/De Dam in Leek weer feestelijk haar deuren! Om 15.30 uur vindt de feestelijke openingshandeling plaats. Daarna is er gelegenheid om het mooie pand te bezichtigen onder het genot van een hapje en drankje.

Afgelopen jaar is er een grote verbouwing geweest en het pand is geheel vernieuwd. De winkel ‘Twinkel’ is vergroot en de gehele locatie is gerenoveerd. De werknemers willen graag hun nieuwe werkplek aan iedereen laten zien.

In de nieuwe winkel vindt u allerlei cadeauartikelen en woonaccessoires. Daarnaast blijven vertrouwde producten als baby- en kinderartikelen uiteraard onderdeel van het assortiment.

Twinkel is een winkel van De Zijlen en wordt gerund door mensen met een verstandelijke beperking. Twinkel is door de weeks tussen 9.30 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur geopend. Maandagmorgen gesloten. Graag tot ziens bij Twinkel, De Dam 19 te Leek.

Medewerkers van Twinkel zien u graag op zaterdag 18 november bij de Dam 19 in Leek!

Het bericht Feestelijke opening van Twinkel De Dam zaterdag 18 november verscheen eerst op InfoLeek.