Foute Feest inclusief het Foute Uur Live van Q Music

Foute Feest inclusief het Foute Uur Live van Q Music

TOLBERT – Op zaterdagavond 2 december zal voor het vijfde jaar op rij het ‘Foute Feest’ plaatsvinden de Postwagen Tolbert.

Iedereen die zich al eens heeft willen verkleden als Superman, Borat, hippie, over de top Glitter & Glamour of Winnie de Poeh kan zich op deze avond helemaal uitleven.

Het Foute Feest staat geheel in het teken van FOUT, van foute muziek tot de meest foute kleding, dat overigens niet verplicht is om te dragen. Het Foute Uur Live van Q-Music kan hierbij niet ontbreken.

DJ D`light zorgt voor de grootste foute hits aller tijden en zal halverwege worden afgewisseld door een Q Music DJ die Het Foute Uur live ten gehore zal brengen. Tevens worden er tijdens het foute uur live Q Music-goodies weggegeven.

Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om je kaarten tijdens de voorverkoop te bemachtigen. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Kaarten zijn te verkrijgen voor 8 euro in Tolbert bij de Postwagen en FiftyFifty, in Leek bij de Rodenburghal, Shoeby, HairSpecials, Bio Easy en Primera, evenals online via de website www.sikko.nl/tickets

Lees ook: Fout Feest Postwagen Tolbert 2016Het bericht Foute Feest inclusief het Foute Uur Live van Q Music verscheen eerst op InfoLeek.