SeniorWeb geeft presentatie fotograferen en fotobewerken in Leek

SeniorWeb geeft presentatie fotograferen en fotobewerken in Leek

LEEK – In dit digitale tijdperk zijn er talloze manieren om mooie foto’s te maken. Naast de camera kunnen er ook prachtige foto’s worden gemaakt met een smartphone of tablet. En heeft u een foto gemaakt, dan kunt u deze vaak nog net iets mooier maken door de foto te bewerken.

Vrijdag 1 december van 9:30-11:30 uur organiseert SeniorWeb Leek & Marum een lezing over ‘Fotograferen en fotobewerken’. Tijdens deze presentatie wordt onder andere een aantal tips gegeven zodat u voortaan (nog) mooiere foto’s maakt. Ook wordt er uitgelegd hoe na het fotograferen de geheugenkaart kan worden aangesloten op een computer. De foto’s worden dan gekopieerd naar de computer en kunnen vervolgens worden bewerkt of afgedrukt. Tijdens deze ochtend komen verder zaken aan bod als: hoe kan ik foto’s bekijken op computer of tv, of waar moet ik op letten als ik een digitale camera koop.

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd in Dienstencentrum ‘De Schutse’, Oldenoert 32, Leek. Bijwonen van de presentatie is gratis, en aanmelden vooraf is niet nodig.

Het bericht SeniorWeb geeft presentatie fotograferen en fotobewerken in Leek verscheen eerst op InfoLeek.