Motorrijder schrikt van auto en maakt schuiver van 50 meter over Lindensteinlaan

Motorrijder schrikt van auto en maakt schuiver van 50 meter over Lindensteinlaan

LEEK – Een motorrijder die vanuit het centrum over de Lindensteinlaan reed schrok van een auto die vanuit de Goldbergsingel de weg op zou draaien.

De bestuurder van de auto remde op tijd en kon daarmee een botsing voorkomen. De motorrijder remde uit schrik en ging daardoor onderuit en schoof vervolgens 50 meter door totdat de motor tegen de stoeprand tot stilstand kwam. De ter plaatse gekomen politie heeft tijdelijk de Lindensteinlaan afgesloten voor de afhandeling van het ongeval. De motorrijder is in de ambulance onderzocht maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig want de man had enkele lichte verwondingen. De automobilist kon haar reis vervolgen maar de motor moest afgesleept worden.
Het bericht Motorrijder schrikt van auto en maakt schuiver van 50 meter over Lindensteinlaan verscheen eerst op InfoLeek.