December feestmaand op Streekproductenmarkt Nienoord

December feestmaand op Streekproductenmarkt Nienoord

LEEK – Aanstaande zaterdag 2 december wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op het erf van Boerderij Oosterheerdt in Leek. Tussen 10.00 en 16.00 uur is de markt feestelijk verlicht en gratis te bezoeken.

Lekkere lastminute cadeautjes
Sinds mensenheugenis is december de maand van de cadeautjes. Het begint goed met het gezellige Sinterklaasfeest op dinsdag 5 december.

Heeft Sint op het laatste moment nog een presentje nodig, misschien voor iemand die alles al heeft? Denk dan eens aan iets lekkers van Imker Kapma die deze maand met een speciale aanbieding komt met zijn heerlijke honing of de geitenkaas en geitenkwark van Geitenhouderij ter Veen en kaas gemaakt van koeienmelk bij de stand van Hoogendoorn. Vergeet vooral de lekkere eieren niet voor een oergezellig ontbijt en dit keer komt Natuurlijk Afke met veel bijzondere en feestelijke jam voor de decembermaand,  zoals witlofjam maar ook rode druivengelei met port en kaneel.

Kom vooral bij haar even proeven! Ga ook zeker kijken bij Willekleurige draden, want daar zijn ze helemaal klaar voor de winter. Tijdens de feestmaand staan naast de vele bollen garen en wol,  kant en klare producten centraal op de kraam. Leuk om weg te geven zijn de sokken en sjaals.  Maar ook decoratieve versieringen zoals vogelhuisjes in kerstsfeer worden meegenomen en allemaal tegen kleine prijsjes, zodat een surprise echt een surprise blijft.

Rond 13u30 tot 15u30 gaat voor u het Adhoc orkest, bestaande uit 7 tot 8 muziekanten, voor u verschillende Sinterklaasliedjes spelen, zodat u met een juiste stemming de feestmaand goed kunt beginnen en wellicht komt er nog een hulpje langs van de Sintt. U weet maar nooit.

De eerste zaterdag van de maand begint dus goed op onze streekproductenmarkt, om de allerlekkerste en verse producten uit te zoeken, zodat u met een goed gevulde boodschappentas weer naar huis gaat en omdat de sfeer op de markt altijd gezellig is, gaat u weer met een goed humeur naar huis.

Kom daarom ook naar onze markt zaterdag, 2 december, voor een gegarandeerd goed begin van uw weekend.

De standhouders op de markt leveren de lekkerste regionale producten: ook voor uw boodschappen

Streekproductenmarkt Nienoord
Alle producten die op de streekproductenmarkt verkocht worden, zijn in een straal van 40 kilometer rondom Leek geteeld, gekweekt of bereid. Door jam, honing, brood, eieren, kruiden, worst, groenten, aardappelen, fruit of appelsap uit de omgeving te kopen, worden niet alleen lokale ondernemers gesteund maar eet u duurzame producten die geen lange reis afgelegd hebben.

Een lijst van onze standhouders treft u aan op de vernieuwde website http://streekproductenmarktnienoord.nl.

Het bericht December feestmaand op Streekproductenmarkt Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.