Mondzorgcentrum Leek bijna gereed voor opening

Mondzorgcentrum Leek bijna gereed voor opening

LEEK – Het is bijna zover, de opening van mondzorgcentrum Leek is aanstaande. Er wordt nog hard gebouwd en ingericht om het pand op tijd gereed te hebben. ‘’Het kost een hoop tijd en inspanning, maar dan heb je ook wat’’, zegt tandarts en initiatiefnemer Erik Jan Hommes.

‘’We hebben straks een wachtkamer met een mooie grote schuifpui naar een buitenterras, zodat je in de zomer lekker in de zon kunt zitten, terwijl je op je afspraak wacht. En als we iets uitlopen, dan kunnen mensen gratis koffie, cappuccino of thee krijgen uit de verse bonenautomaat in de wachtkamer.’’

De praktijk heeft voor haar patiënten ook een gratis wifi-netwerk beschikbaar. ‘’Daar kun je bijna niet meer omheen in deze tijd. Alles gaat tegenwoordig bijna digitaal en wij zijn daar niet anders in. Wij sturen onze afspraken bijvoorbeeld ook via de mail naar de patiënt. In sommige smartphones wordt zelfs automatisch de afspraak in de agenda gezet, kijk, dat is nou handig!’’

Vanaf 8 januari 2018 kunnen patienten in het pand terecht voor hun tandheelkundige zorg. Naast reguliere tandheelkunde kan men er terecht voor implantaten, klikgebitten, orthodontie en de mondhygiënist. Daartoe is een compleet nieuw team samengesteld van vier tandartsen, te weten  Erik Jan Hommes, Aswin Zoomers, Onno Ebbens en Esther Vrieling, twee mondhygiënisten Rianne van der Wal en Sanne de Vries , een paro-preventieassistente Neljan Postma, drie tandartsassistentes:  Irmgard de Boer, Debbie Kraak en  Daniëlle Tjin-A-Koeng en twee assistentes, verantwoordelijk voor afspraken en praktijkmanagement: Jeanet Hummel en Hennie van der Spoel.

De praktijk zal vanaf het begin af aan naast de normale openingstijden overdag van maandag  t/m vrijdag van 08:30-17:00 ook open zijn op de dinsdag- en donderdagavond van 18:00-20:30. Een uitkomst voor veel mensen, die overdag lastig in de gelegenheid zijn naar de tandarts te gaan. Een bezoek aan de mondhygiënist kan naast de dinsdag t/m vrijdag overdag ook op de donderdagavond. Uw vindt Mondzorgcentrum Leek in de wijk Oostindie op het adres Hyacint 1, 9351 ZX, Leek.

Voor meer informatie, openingstijden en inschrijven, kijk op www.mondzorgleek.nl

 

Het bericht Mondzorgcentrum Leek bijna gereed voor opening verscheen eerst op InfoLeek.