Veel belangstelling voor DansSpektakel Leek

Veel belangstelling voor DansSpektakel Leek

LEEK – Afgelopen zaterdag 2 december werd in de Rodenburghal in Leek de 6e editie van DansSpektakel Leek gehouden.

Het evenement stond geheel in het teken van HipHop dansen en is een initiatief van Lenie Waasdorp. Een paar honderd deelnemers vertoonden hun “moves” in de, speciaal voor dit evenement, theatraal ingerichte zaal. Tal van dansscholen uit de 3 noordelijke provincies hadden teams ingeschreven. Ook de Leekster dansschool Malu Dance Company (MDC) deed mee met een aantal teams en zijn wonnen ook diverse prijzen. Een fotoverslag van het evenement is te vinden op www.kiekons.nl.

In december 2018 zal de 7e editie worden gehouden van DansSpektakel Leek.

Foto’s: Gert Meijer/Te Gekke Foto 

Het bericht Veel belangstelling voor DansSpektakel Leek verscheen eerst op InfoLeek.