Ruitenwissermotor van auto vliegt in brand op de Auwemalaan

Ruitenwissermotor van auto vliegt in brand op de Auwemalaan

LEEK – De brandweer is dinsdagmiddag om 16:10 uur opgeroepen voor een autobrand op de Auwemalaan in Leek.

Een automobiliste die richting Tolbert reed zag ineens rook door de ventilatieroosters in de auto komen en vervolgens onder de motorkap vandaan. Hierop heeft ze direct de auto stilgezet bij de bushalte waarna er al snel vlammen te zien waren. Een andere automobilist heeft samen met een omwonende met emmers water het vuur weten de blussen. De brandweer heeft nog een nacontrole uitgevoerd en de accupolen losgekoppeld. De auto is afgesleept door een bergingsvoertuig.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl


 

Het bericht Ruitenwissermotor van auto vliegt in brand op de Auwemalaan verscheen eerst op InfoLeek.