Wijzigingen huisvuilroutes en kerstbomenroute

Wijzigingen huisvuilroutes en kerstbomenroute

LEEK – De reinigingsroute van  maandag  25 december  (Eerste Kerstdag)  wordt niet gereden.

Deze route wordt gereden op zaterdag 23 december. De reinigingsroute van dinsdag 26 september (Tweede Kerstdag) wordt niet ingehaald.  De reinigingsroute van 1 januari (nieuwjaarsdag) wordt niet gereden. Deze wordt gereden op zaterdag 30 december. Omdat de inzamelwagen mogelijk een andere route rijdt dan gebruikelijk wordt u verzocht de container om 07.00 uur bij de weg te plaatsen.

Kerstbomenroute
De Kerstbomenroute wordt vanaf 8 januari tot en met 12 januari 2018 gereden. De afgedankte kerstbomen worden dan meegenomen. De inzameling vindt plaats tot op het moment van uw reguliere huisvuilinzameling.

Het bericht Wijzigingen huisvuilroutes en kerstbomenroute verscheen eerst op InfoLeek.