College brengt werkbezoek aan dorp Midwolde

College brengt werkbezoek aan dorp Midwolde

MIDWOLDE – Op woensdag 13 december 2017 om 20.00 uur brengen burgemeester en wethouders van Leek een werkbezoek aan het dorp Midwolde.

De bijeenkomst vindt plaats in Gasterij Inkies, Hoofdstraat 132 in Midwolde. Hierbij zijn alle dorpsbewoners van harte welkom. Na een kopje koffie of thee stellen burgemeester B.C. Hoekstra en de wethouders C.T. Dekker, H.J. Morssink en B. Plandsoen zich voor en vertellen ze welke onderwerpen zij in hun portefeuille hebben.

Verder worden de belangrijkste onderwerpen toegelicht die in de komende tijd op de gemeentelijke agenda staan. Daarna kunnen inwoners in gesprek gaan met de collegeleden over onderwerpen met betrekking tot gemeentelijk beleid of het dorp Midwolde. De bijeenkomst wordt afgesloten met een informeel drankje.

Het bericht College brengt werkbezoek aan dorp Midwolde verscheen eerst op InfoLeek.