Sfeervolle wintermarkt ‘Kerst op Nienoord’

Sfeervolle wintermarkt ‘Kerst op Nienoord’

LEEK – Op zondag 17 december wordt op Landgoed Nienoord de sfeervolle wintermarkt ‘Kerst op Nienoord’ georganiseerd.

Kerst op Nienoord is een sfeervolle markt met een gevarieerd programma voor jong en oud. Op het in kerstsfeer gehulde Landgoed kunnen de bezoekers terecht bij de gezellige kerstkramen. Het aanbod op de markt zal bestaan uit regionale en/of biologische producten, delicatessen en aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom.

Bezoekers kunnen instappen in een rijtuig of arrenslede voor een ritje over het Landgoed. Kinderen kunnen kerstkoekjes versieren. Diverse koren uit de regio en een kerstdraaiorgel zorgen voor de kerstmuziek, er is een levende kerststal en een schaapherder met zijn kudde, de miniatuurtreinbanen zijn gehuld in kerstsfeer en natuurlijk kunnen de kinderen en ook volwassenen een ritje maken in de stoomtrein door de sfeervol verlichte bossen van Nienoord.

De kerstman heet iedereen graag welkom van 11.00-17.00 uur. Toegang en parkeren voor Kerst op Nienoord zijn gratis.

Het bericht Sfeervolle wintermarkt ‘Kerst op Nienoord’ verscheen eerst op InfoLeek.