Kerstconcert van zangkoor In Between op De Dam in Leek

Kerstconcert van zangkoor In Between op De Dam in Leek

LEEK – Algemeen gemengd koor In Between uit Leek verzorgt op woensdag 20 december om 20.15 uur een intiem kerstconcert. In het witte kerkje op De Dam in het centrum van Leek wordt een gevarieerd programma met traditionele en hedendaagse kerstmuziek gezongen.

Zo staat een lied van Bach op het programma, maar ook Engelse koormuziek met Carols als A Christmas Cradle Hymn, In the Bleak Midwinter en de Sussex Carol. Verder zijn bijvoorbeeld Jingle Bells en Let It Snow te horen en natuurlijk mag Stille Nacht niet ontbreken. Het koor staat onder leiding van Edwin Velvis en wordt op de piano begeleid door Margreet Puite. De entree is gratis, maar een vrije gift ter bestrijding van de onkosten is welkom.

Het koor treedt ook twee keer op tijdens de manifestatie “Kerst op Nienoord” op zondag 17 december. Om 15.15 en 16.15 uur wordt op het voorplein van familiepark Nienoord een selectie van bekende kerstliederen gezongen.
Het zijn de laatste keren dat het koor optreedt onder dirigent Edwin Velvis, die het koor gaat verlaten om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

 

Het bericht Kerstconcert van zangkoor In Between op De Dam in Leek verscheen eerst op InfoLeek.