André Hazes en Edwin Evers band zetten bomvol Sportcentrum Leek op de kop (Foto’s)

André Hazes en Edwin Evers band zetten bomvol Sportcentrum Leek op de kop (Foto’s)

LEEK – Zaterdagavond 9 december was het eindelijk zo ver, het volledig uitverkochte concert van André Hazes en de Edwin Evers band in het Sportcentrum Leek met een kleine 2,5 duizend bezoekers.

Om half 9 gingen de deuren los maar een uur eerder stonden de eerste fans al te wachten voor de entree. Al snel liep de zaal vol en ging het programma van start wat begon met DJ Olaf in het voorprogramma. Gevold door André Hazes die met al zijn bekende nummers waaronder ‘Leef’ de zaal op de kop zette. Tijdens het optreden maakte Hazes zelf bekend dat hij op zaterdag 3 maart live met band een concert geeft in het Sportcentrum. De online kaartverkoop start maandag 11 december via deze link. De beste muzikanten van Nederland, onder leiding van Edwin Evers, gaven na Hazes een onvergetelijk optreden vol met bekende hits. De band speelde hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90 en dat maar liefst 90 minuten aaneengesloten.

Voor meer foto’s en/of het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl 

Het bericht André Hazes en Edwin Evers band zetten bomvol Sportcentrum Leek op de kop (Foto’s) verscheen eerst op InfoLeek.