Wederom 3 punten voor Leekster Eagles

Wederom 3 punten voor Leekster Eagles

LEEK – Vrijdag 8 december was er de wedstrijd Leekster Eagles tegen FC Marlene 2. Eagles topscorer Karim Layeb opende de score na drie minuten speeltijd. Marlene trok in de zestiende minuut de stand weer gelijk naar 1-1.

Ruim vier minuten voor rust was het Stefan Brouwer die de Eagles weer op voorsprong bracht dus mochten beide teams de rust ingaan met een stand van 2-1. Debutant keeper Hayo Poutsma liet zien dat hij niet zomaar de plaats van Mensink mocht innemen. Hij keepte een uitstekende wedstrijd.

Na ruim negen minuten vond Fabio de Matos Fernandes het zo begeerde netwerk van de tegenstander; 3-1

Met nog acht minuten te gaan mocht Karim zijn tweede doelpunt van deze avond bij schrijven; 4-1 Freddie van der Velde tikte met zijn befaamde precisie de Eagles naar een voorsprong van 5-1. Met nog ruim vier minuten te gaan werd keeper Hayo Poutsma gepasseerd en de stand kwam op 5-2. Na wat gepingel voor het doel van Marlene was het Mehdi Charaf-Eddine die de eindstand bepaalde op 6-2 door de bal een paar seconden voor tijd met het puntje van zijn schoen te raken en deze binnen de palen  van Marlene wist te plaatsen.

Het was al met al niet een super pot maar de 3 punten waren niet minder welkom.

Overige spelers Leekster Eagles: Roy de Vries, Delano Dussel, Luciano Matulessy

Programma Leekster Eagles:
15-12-2017 Honselerdijk – Leekster Eagles
12-01-2018 ’T Knooppunt 2 – Leekster Eagles
19-01-2018 Leekster Eagles – Zvv Hovocubo2

De nog in te halen wedstrijd Leekster Eagles – Salaam staat op 2 februari in de planning

Foto’s: Antje van der Wal


 

Het bericht Wederom 3 punten voor Leekster Eagles verscheen eerst op InfoLeek.