Mega90`s on Tour op eerste kerstdag in Tolbert

Mega90`s on Tour op eerste kerstdag in Tolbert

TOLBERT – Inmiddels is het evenement niet meer weg te denken. Terug in de tijd op eerste kerstdag met muziek uit de 90`s is een jaarlijkse traditie. MEGA90`s on Tour zal ook dit jaar plaatvinden in de Postwagen Tolbert op maandag 25 december, 1e Kerstdag.

DJ Jonas van der Vlugt draait de lekkerste dansmuziek uit de jaren 90. Marco Borsato, Party Animals, Snap, Spice girls en Haddaway. Zomaar een greep van populaire artiesten die hit na hit scoorden in de 90`s.

Muziek uit de 90`s is hot! De populariteit van de muziekstromingen uit de 70’s en 80’s neemt  af en verschuift richting de muziek uit de 90’s. Diverse radiostations pikken de 90’s op en ook in kroegen en tijdens festivals is muziek uit de jaren 90 steeds populairder.

Vorig jaar bezochten meer dan 800 mensen het evenement dat op de avond zelf volledig was uitverkocht. Kaarten voor MEGA90`s on Tour zijn voor 8,- euro te koop bij de bekende voorverkoopadressen en online via www.sikkocazemier.nl. Indien de tickets van het evenement niet zijn uitverkocht tijdens de voorverkoop zijn er ook kaarten aan de kassa verkrijgbaar voor 10,- euro.

Het bericht Mega90`s on Tour op eerste kerstdag in Tolbert verscheen eerst op InfoLeek.