Leerlingen Lindenborg geslaagd voor DELF diploma

Leerlingen Lindenborg geslaagd voor DELF diploma

LEEK – Vijf leerlingen van vestiging Lindenborg van rsg de Borgen in Leek ontvangen hun DELF-diploma tijdens een feestelijke bijeenkomst op 18 december.

Het gaat om vijf leerlingen uit 4- en 5-vwo die afgelopen juni examen voor DELF niveau A2 hebben gedaan. Het DELF (Diplôme d’études en langue française) is een officieel diploma van het Franse Ministerie van Onderwijs, dat onbeperkt geldig is en internationaal erkend. Het DELF bestaat uit vier niveaus, die overeenkomen met de eerste vier niveaus van het Europees Referentiekader van de Raad van Europa A1, A2, B1 en B2. De leerlingen hebben het DELF junior-programma gevolgd; dit is een programma speciaal voor middelbare scholieren. De thema’s die worden behandeld en de examens zijn afgestemd op de interesses van de leerlingen.

Op de Lindenborg, school voor vwo en havo, doen leerlingen kennis op en leren ze vaardigheden waarmee ze later succesvol zullen zijn. Leerlingen worden uitgedaagd om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. De Lindenborg is trots om de DELF diploma’s aan deze leerlingen te mogen uitreiken.

Het bericht Leerlingen Lindenborg geslaagd voor DELF diploma verscheen eerst op InfoLeek.