Gezellige Tolberter kerstmarkt (Prijswinnaars)

Gezellige Tolberter kerstmarkt (Prijswinnaars)

TOLBERT – Op de Tolberter kerstmarkt was het een gezellige drukte. Het publiek drentelde langs de kramen en menig marktbezoeker belandde bij de stand van Fredewalda, die prachtig ingericht was met o.a. leuke houten kerstbomen vol glimmende kerstballen die nog versierd moesten worden.

Deze workshop voor kinderen was een schot in de roos! Vol overgave werd er gewerkt. Vol trots lieten ze het resultaat aan hun begeleiders zien, die inmiddels loten kochten van Fredewalda’s Grote Kerstmarktloterij.

Aan het eind van de markt werden de winnende loten getrokken door notaris Mr. Ariën Nielsen. Het prachtige kerststuk, gemaakt door de Tolberter bloemist Daniël, werd gewonnen door Carla en Wim Buursema uit Leek. De tweede prijs, een mand met heerlijke exclusieve versproducten, bleef in Tolbert en ging naar Fenje van der Veen.Het bericht Gezellige Tolberter kerstmarkt (Prijswinnaars) verscheen eerst op InfoLeek.