Oliebollenactie VEV’67 zaterdag 30 december

Oliebollenactie VEV’67 zaterdag 30 december

LEEK – Op de voorlaatste dag van het jaar zullen er traditiegetrouw weer oliebollen worden verkocht door de jeugdspelers van voetbalvereniging VEV’67.

Omdat Oudejaarsdag dit jaar op een zondag valt gaan we op zaterdag 30 december deze Oliebollenactie uitvoeren. De jeugdspelers gaan tussen 9.00 en 13.00 uur weer langs bij de huizen in Leek, Tolbert en Nietap om oliebollen te verkopen. Deze dag zal er zoals gebruikelijk ook een kraam in de Liekeblom staan waar de oliebollen ook verkocht zullen worden. De oliebollen ( zonder of met krenten)  kosten € 8,00 per zak van elf stuks.

Ook zullen onze sponsors dit jaar wederom bedient gaan worden, de sponsors ontvangen hier medio december een email over om hun bestelling door te geven, de oliebollen worden aan de sponsors geleverd op vrijdag 29 december of op verzoek op zaterdag 30 december.

De ambachtelijk bereide oliebollen worden ook dit jaar weer gebakken door bakkerij Van Esch uit Zevenhuizen. De opbrengst van de oliebollenactie komt ten goede aan de voetbalvereniging VEV ’67.

Het bericht Oliebollenactie VEV’67 zaterdag 30 december verscheen eerst op InfoLeek.