Volop kerstgevoel op Landgoed Nienoord!

Volop kerstgevoel op Landgoed Nienoord!

LEEK – Zondag 17 december werd de vijfde editie van Kerst op Nienoord georganiseerd – een gezellige winterfair voor jong en oud. Er waren dit jaar weer meer bezoekers. Een kleine 10.000 bezoekers kwamen naar Nienoord om te genieten van de warme chocolademelk en glühwein, mooie koren en het sfeervol verlichte landgoed.

De organisatie kan terug kijken op een geslaagd evenement. Er was veel te doen voor jong en oud. Er was een levende kerststal met Jozef en Maria. De mevrouw met de grabbeljurk kreeg veel aandacht van de kinderen, de koren hebben vele sfeervolle kerstliederen gezongen, er zijn veel creatieve kinderen bezig geweest in de Albertushoeve om kerstkoekjes te versieren. En de stoomtrein stond geen moment stil.

Ook de standhouders van de winterfair hebben een goede dag gehad. Bij de verschillende kraampjes waren regionale en biologische producten en delicatessen te koop. Ook waren er volop aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom verkrijgbaar. Bij de kramen met warme chocolademelk, glühwein, poffertjes, huisgemaakte snert, broodje braadworst en andere lekkernijen was het ook gezellig druk. Kortom, het was een hele gezellige dag en, de kerststemming zat er goed in!

Het bericht Volop kerstgevoel op Landgoed Nienoord! verscheen eerst op InfoLeek.