Leerlingen Lindenborg ontvangen diploma van Franse Ministerie van Onderwijs

Leerlingen Lindenborg ontvangen diploma van Franse Ministerie van Onderwijs

LEEK – Vier leerlingen van vestiging Lindenborg van rsg de Borgen in Leek ontvingen hun DELF-diploma tijdens een feestelijke bijeenkomst op 18 december.

De leerlingen Rosalie Kuiper, Charlotte Mennema, Sjoukje Tuinstra en Sabine Melleme uit 4- en 5-vwo hebben afgelopen juni examen voor DELF niveau A2 gedaan. Het DELF (Diplôme d’études en langue française) is een officieel diploma van het Franse Ministerie van Onderwijs, dat onbeperkt geldig is en internationaal erkend. Het DELF bestaat uit vier niveaus, die overeenkomen met de eerste vier niveaus van het Europees Referentiekader van de Raad van Europa A1, A2, B1 en B2. De leerlingen hebben het DELF junior-programma gevolgd; dit is een programma speciaal voor middelbare scholieren. De thema’s die worden behandeld en de examens zijn afgestemd op de interesses van de leerlingen.

Op de Lindenborg, school voor vwo en havo, doen leerlingen kennis op en leren ze vaardigheden waarmee ze later succesvol zullen zijn. Leerlingen worden uitgedaagd om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.  De Lindenborg is bijzonder trots op de geslaagde leerlingen.

Het bericht Leerlingen Lindenborg ontvangen diploma van Franse Ministerie van Onderwijs verscheen eerst op InfoLeek.