Eerste editie Modelbouwmarkt Leek trekt veel fanaten

Eerste editie Modelbouwmarkt Leek trekt veel fanaten

LEEK – De eerste editie van de Modelbouwmarkt afgelopen zaterdag in Leek is een groot succes geworden. Gepland op een zaterdag in de kerstvakantie bleek een goede keuze omdat er maar liefst 800 bezoekers op dit evenement afkwamen.

Zo waren er modelspoorclubs die reden op een eigen baan, vaargroepen die een droogshow gaven met allerhande scheepsmodellen, zelfbouwers exposeerden met eigen projecten, werden er vliegtuigen en drones in alle soorten en maten tentoongesteld en reden er op een speciaal stratencircuit radiografisch bestuurbare vrachtwagens rond.

De ruime beurszaal werd verder gevuld met verkopers van modelauto’s, modeltreinen, modelvrachtwagens, model landbouwvoertuigen, bijbehorende accessoires en hobbymaterialen.

In 2018 krijgt dit dan ook een vervolg met de tweede editie op zaterdag 22 december en opnieuw in de Rodenburghal in Leek.


Het bericht Eerste editie Modelbouwmarkt Leek trekt veel fanaten verscheen eerst op InfoLeek.