Organisatie Nieuwjaarsduik beleeft koude proefduik

Organisatie Nieuwjaarsduik beleeft koude proefduik

EEN – Een aantal mensen van de organisatie (Ronostrand en Werkgroep Tsjernobyl) hebben woensdag 20 december wederom een duik genomen in het koude water van het Ronostrand.

Op nieuwjaarsdag zullen naar verwachting ruim 200 mensen weer  een frisse duik nemen  in het water van het Ronostrand. Een prachtige maar vooral koude onderneming die altijd weer voor vermaak zorgt. Door het nieuwe parcours wordt het voor de duikers en toeschouwers nog leuker.

Gieneke Hartlief( eigenaresse Ronostrand) en Henk-Jan Hofman (Werkgroep Tsjernobyl) verwachten dat er dit jaar wederom meer deelnemers een duik zullen nemen. Ieder jaar zien we een stijgende belangstelling voor onze koude maar vooral sportieve nieuwjaarsduik, zeker als het mooi weer is. Dan is de kans groot dat we de aantal van 175 duikers en met de muziek van DJ Doedie uit Roden (bekend van Weinnachtsmarkt en De Lus van Roden) ruim overtreffen.

Er wordt ook dit jaar gezorgd voor verwarmde kleedcabines. De Nieuwjaarsduik vindt plaats aan het Ronostrand te Een, inschrijven a € 3,00 p.p. (inclusief snert, Unox muts en oorkonde) kan vanaf 13.15 uur. Voor de eerste 50 inschrijvingen hebben we een leuke attentie. Muziek dit jaar wordt verzorgd door DJ Doedie dit is  mogelijk gemaakt door Bert de Groot eigenaar van Fitnesscentrum Roden. Voor het  startschot van de duik zal gymlerares Aukje de Groot uit Roden de warming-up verzorgen.  De in Groningen wonende Ferdi Hendriks, oud bestuurslid van Werkgroep Tsjernobyl zal deze middag aan elkaar praten. De duik is klokslag 14.00 uur.

Voor de deelnemers nog een belangrijke tip: Trek sandalen of waterschoenen aan tijdens de duik.

 

Het bericht Organisatie Nieuwjaarsduik beleeft koude proefduik verscheen eerst op InfoLeek.