Carbidboys maken zich op voor speciale lustrum editie op nieuwe locatie

Carbidboys maken zich op voor speciale lustrum editie op nieuwe locatie

ZEVENHUIZEN – Nog even en het is weer oudejaarsdag! Dit betekent dat het Groningse dorp Zevenhuizen weer in het teken zal staan van het ‘carbidschieten’. Dit jaar een bijzondere editie. De Carbidboys vieren hun 25 jarig bestaan!

De voorbereidingen voor deze lustrumeditie zijn al geruime tijd in volle gang. Een traditie die bij Zevenhuizen en de Veldstreek hoort! Na een jarenlang goed en gastvrij onderkomen bij de familie Kuiper op de Veldstreek 3, maken de Carbidboys dit jaar de oversteek naar ‘Carbidboy Ruurd’ op de Veldstreek 4. Een nieuwe locatie met nieuwe mogelijkheden, waar wie weet, de schutters uit Zevenhuizen nog eens 25 jaar vooruit kunnen! Als dank en waardering zullen Duurt & Gina Kuiper op oudejaarsdag rond de klok van 10:00 uur in het zonnetje worden gezet.

De bijzondere attractie, het zogenoemde ‘carbidrad’, zal ook dit jaar weer opgesteld staan. Het draaiende rad met daaraan melkbussen gemonteerd, zal als ‘paradeplaatje’ voor een extra geweldig oorverdovend spektakel zorgen. Dit ‘rad’ is verder nergens in Noord Nederland te zien of te horen!

25 jaar geleden zijn de Carbidboys begonnen. Simpel begonnen met een melkbus aan de Veldstreek. Nooit gedacht hebben dat dit zou uitgroeien tot hét oudejaarsevenement in Zevenhuizen.

Dit jaar vieren de Carbidboys hun lustrumfeest! Een prachtig programma hebben zij hiertoe op poten weten te zetten. In traditie wordt Zevenhuizen wakker geschoten op oudejaarsdag. Het startsein van de oorverdovende dreunen die centraal staan die dag. In feestelijke aanvulling wordt het programma opgeluisterd, met om:

10:00 uur: Felicitatiemoment (speciaal voor de sponsoren en de Vrienden van de Carbidboys)
11:15 uur: Kinderworkshop Carbidschieten (kinderen vanaf 8 jaar)
16:00 uur: ‘25 jaar Carbidboysfeest’ met Papa Di Grazzi

Enthousiast kijken de Carbidboys uit naar deze lustrumeditie. Voor meer informatie kan gekeken worden op de website: www.carbidboys.nl

Het bericht Carbidboys maken zich op voor speciale lustrum editie op nieuwe locatie verscheen eerst op InfoLeek.