Boottrailer en aanhangwagen gestolen in Tolbert, wie heeft iets gezien?

Boottrailer en aanhangwagen gestolen in Tolbert, wie heeft iets gezien?

TOLBERT – In de nacht van 1 op 2 januari is aan de Mensumaweg in Tolbert door onbekenden een boottrailer en aanhangwagen gestolen, de sporen van de diefstal zijn nog zichtbaar aan de verse bandensporen in het gras.

De eigenaren hebben inmiddels aangifte gedaan bij de politie en zijn op zoek naar getuigen van de diefstal of mensen die iets opmerkelijks gezien hebben afgelopen dagen. Ook als u de boottrailer en/of aanhangwagen (zie foto) ziet rijden neem dan vooral contact op met de politie via 0900-8844 en wie weet wordt deze zaak opgelost door uw informatie.


Het bericht Boottrailer en aanhangwagen gestolen in Tolbert, wie heeft iets gezien? verscheen eerst op InfoLeek.