Fitclub Rodenburg groeit door!

Fitclub Rodenburg groeit door!

LEEK – Het nieuwe jaar is amper een week oud maar belooft nu al voor Fitclub Rodenburg, het fitnesscentrum in de Rodenburghal, een mooi jaar te worden! Het ledenaantal was 1 januari bijna 25 % hoger dan een jaar geleden en de eerste dagen van het nieuwe jaar werd er ook al druk gewerkt door tal van “nieuwe” sporters aan hun sportieve voornemens.

De eerste spaarkaarten van de Jumbo actie, voor een maand gratis onbeperkt sporten, werden ook al ingeleverd maar het hoogtepunt van de eerste week was toch wel de lancering van 10 nieuwe / vernieuwde groepslessen afgelopen donderdagavond in 3 zalen van de Rodenburghal! Velen maakten gebruik van de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwe lessen. Na afloop werd er in de kantine nog een feestje gebouwd met een optreden van Bert Solo!

Uitbreiding
Het aanbod van Fitclub Rodenburg is de afgelopen jaren sterk verbreed en gegroeid. Naast bijna 50 groepslessen per week heeft de sportschool ook een eigentijdse zaal met veel cardio- en krachttoestellen. Paradepaardje is de EGym krachtcirkel, 8 automatische fitnesstoestellen waarop iedereen binnen 30 minuten alle belangrijke spiergroepen veilig kan trainen! Daarnaast kan men bij Fitclub Rodenburg ook terecht voor outdoorsport (ook in de winter), personal training, voedingsadviezen en fysiotherapie.

Jumbo actie
In samenwerking met de 3 Jumbo supermarkten kan iedereen die nu nog geen lid is een maand lang gratis sporten bij Fitclub Rodenburg. Bij elke tien euro aan boodschappen krijgt de klant een zegel en bij een volle kaart met 5 zegels kan men gebruik maken van de actie.

Meer informatie omtrent sporten bij Fitclub Rodenburg kan men vinden op de vernieuwde website www.fitclubrodenburg.nl.


Het bericht Fitclub Rodenburg groeit door! verscheen eerst op InfoLeek.