Gezellige Nieuwjaarscup Acrogym met 54 teams

Gezellige Nieuwjaarscup Acrogym met 54 teams

LEEK – Om 2018 sportief te beginnen streden op 6 januari 2018 maar liefst 54 teams van acrobaten tegen elkaar in de 2e Nieuwjaarscup!

Bijna alle sporters van Adonis Sportacrobatiek Leek, Adonis Sportacrobatiek Drachten en GVAV Rapiditas Groningen namen het in deze vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar op. In 3 wedstrijden kwamen alle lijnen deze dag voorbij. Veel familie en vrienden waren dan ook naar dit evenement toegekomen en iedereen werd met een warm applaus aangemoedigd.

Prachtige oefeningen werden geshowd in een zeer gemoedelijke sfeer. Voor sommige sporters was het de eerste keer dat ze op de wedstrijdvloer in actie kwamen, de spanning was dan ook goed op de gezichtjes af te lezen. Voor andere teams was het een mooie repetitie voor het komende wedstrijdseizoen, even weer de spanning van een wedstrijd ervaren en je oefening voor de jury laten zien. Alle sporters  kregen een felbegeerde medaille omgehangen. Het doel van een gezellige en ontspannen dag is daarmee zeker behaald! Op naar het komende wedstrijdseizoen!!

Foto’s: R. Sikkema


Het bericht Gezellige Nieuwjaarscup Acrogym met 54 teams verscheen eerst op InfoLeek.