Johan Pitstra nieuwe hoofdtrainer VEV’67

Johan Pitstra nieuwe hoofdtrainer VEV’67

LEEK – VEV’67 heeft voor het seizoen 2018-2019 Johan Pitstra aangesteld als hoofdtrainer. Johan Pitstra keert daarmee terug bij VEV’67.

Pitstra is op dit moment trainer van de tweede selectie van ACV uit Assen. Hij was hiervoor onder andere hoofdtrainer van DIO Oosterwolde, ACV, Actief en LTC.

Pitstra keert dus terug naar VEV’67. Vanaf het seizoen 2004 – 2005 was Johan Pitstra voor vier seizoenen trainer van VEV’67. Onder zijn leiding promoveerde de hoofdmacht in mei 2006 voor het eerst in de clubhistorie naar de Eerste klasse.

Als speler kende Johan Pitstra vele successen met meerdere kampioenschappen en onder andere het algemeen landskampioenschap (1986) met ACV. In 1992 werd hij uitgeroepen tot beste amateurvoetballer van Nederland.
Het bestuur , de technische commissie en de spelersgroep zijn blij met de komst van Pitstra. Met het aanstellen van Pitstra, in het dagelijks leven mede eigenaar van het online reclamebureau Ad-online, kiest VEV’67 voor een ervaren trainer die de club goed kent. Zijn ervaring, enthousiasme en persoonlijkheid passen goed bij VEV’67.

Het bericht Johan Pitstra nieuwe hoofdtrainer VEV’67 verscheen eerst op InfoLeek.