Classic Rock Night keert terug in Leek met muziek van Simple Minds en U2!

Classic Rock Night keert terug in Leek met muziek van Simple Minds en U2!

LEEK – Het gaat een jaarlijkse traditie worden, de Classic Rock Night in Leek! Organisator Sikko Cazemier, zelf 15 jaar lang deejay geweest in de 80’s en 90’s, organiseerde vorig jaar ook al een evenement met dat thema. Toen in het teken van de muziek van Roxette en Queen, vrijdag 23 februari a.s. heeft hij gekozen voor 2 andere grote namen: Simple Minds en U2!

De optredens van Killer Queen en Look Sharp in 2017 bleken een schot in de roos. De “oudere” rockliefhebbers kwamen toen in groten getale af op het evenement in de Rodenburghal in Leek.

Reden genoeg om een vervolg te geven aan de “Classic Rock Night” in Leek. “Even hebben we gedacht om Killer Queen gelijk weer te boeken maar het leek ons toch beter om er wel voldoende variatie in te houden. Aangezien rockmuziek in mijn “deejayperiode” erg populair was en er veel verschillende bands waren in die tijd ben ik op zoek gegaan naar 2 andere bekende namen uit die tijd!” aldus Cazemier.

Derek Forbes, 1 van de oorspronkelijke bandleden van de Simple Minds komt op 23 februari a.s. met zijn nieuwe band naar Leek. Het concert dat zij gaan geven bevat vrijwel alle grote hits van de Simple Minds zoals Belfast Child, Alive and Kicking en natuurlijk de grootste hit Don’t you forget about me!

Het voorprogramma kan ook bijna hoofdact genoemd worden, RU2 wordt gezien als 1 van de meest succesvolle U2 tribute bands van de Benelux. Door de sound, uitstraling en enthousiasme spat het U2 gevoel van het podium af!

Tickets voor de 2e editie van de Classic Rock Night in Leek zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland en online op www.classicrocknight.nl.

De deuren gaan 23 februari om 20.00 uur en het eerste optreden begint rond 21.00 uur.


Het bericht Classic Rock Night keert terug in Leek met muziek van Simple Minds en U2! verscheen eerst op InfoLeek.