VEV’67 wint 32e Leekster voetbalgala na winst van dorpsgenoot vvTLC

VEV’67 wint 32e Leekster voetbalgala na winst van dorpsgenoot vvTLC

LEEK – Zaterdagavond vond in het Sportcentrum Leek de uitverkochte finale-avond plaats van de 32e editie van het Leekster Voetbalgala. VEV’67 heeft deze gewonnen na het verslaan van dorpsgenoot vv TLC met 3-0.

VEV wist de finales te halen door in de halve finale de stafschopsessie te winnen van VAKO uit Vries. TLC wist hun finaleplek te bemachtigen door Boerakker te verslaan met 3-1. VEV won de finale met drie doelpunten, gemaakt door Rick Schuring, Hendrik Rozema en Jeffrey Visser. In 2013 was het de eerste keer dat VEV het gala won.

Later meer foto’s.Het bericht VEV’67 wint 32e Leekster voetbalgala na winst van dorpsgenoot vvTLC verscheen eerst op InfoLeek.