College Leek brengt werkbezoek aan Leek

College Leek brengt werkbezoek aan Leek

LEEK – Op donderdag 15 februari 2018 brengen burgemeester en wethouders van Leek een werkbezoek aan het dorp Leek. Het is een bezoek in een reeks langs alle dorpen in de gemeente.

Tussen 20.00 en ongeveer 21.30 uur is er een bijeenkomst in Dienstencentrum De Schutse, Oldenoert 32 in Leek. Hierbij zijn alle dorpsbewoners welkom. Na een kopje koffie of thee stellen burgemeester B.C. Hoekstra en de wethouders C.T. Dekker, H.J. Morssink en B. Plandsoen zich voor en vertellen ze welke onderwerpen zij in portefeuille hebben.

Verder worden de belangrijkste onderwerpen toegelicht die in de komende tijd op de gemeentelijke agenda staan.

Daarna kunnen inwoners in gesprek gaan met de collegeleden over onderwerpen met betrekking tot gemeentelijk beleid of uw buurt of wijk in het dorp Leek. Onder het genot van een drankje kan daarna nog een tijdje worden nagepraat.

Het bericht College Leek brengt werkbezoek aan Leek verscheen eerst op InfoLeek.