Diefstal dure merkjassen in het Westerkwartier neemt toe

Diefstal dure merkjassen in het Westerkwartier neemt toe

WESTERKWARTIER – De laatste tijde ziet de politie in het Westerkwartier een toename van diefstal van dure (merk)jassen.

Met name onder de jeugd zijn deze jassen erg populair. De diefstallen vinden veelal plaats op scholen, sportclubs en bij uitgaansgelegenheden. Merken zoals Parajumper, Napapijri, canadaGoose en Phillip Plein kosten soms wel tussen de 500 en 2100 euro per stuk! Zorg dat jouw jas voorzien is van unieke kenmerken zodat het voor stelers én helers minder interessant wordt om de jassen te stelen en eventueel door te verkopen. Zelf slachtoffer van diefstal? Doe altijd aangifte!


 

Het bericht Diefstal dure merkjassen in het Westerkwartier neemt toe verscheen eerst op InfoLeek.