Koelkast in bushokje langs de Auwemalaan in brand

Koelkast in bushokje langs de Auwemalaan in brand

LEEK – Maandagavond even voor tien uur is de brandweer opgeroepen voor een buitenbrand langs de Auwemalaan in Leek.

In het bushokje ter hoogte van de kruising Auwemalaan met de Wolveschans stond een koelkast in brand wat voor behoorlijke rookontwikkeling zorgde. Omstanders hebben 112 gebeld waarna de politie en brandweer opgeroepen zijn. De politie heeft met een brandblusser de brand geblust en nadat de brandweer ter plaatse was hebben ze met een straal water nageblust. De politie probeert te achterhalen hoe de koelkast daar gekomen is en wie de brandstichters zijn.

Heeft u meer informatie bel dan met de politie via: 0900-8844. De gemeente wordt op de hoogte gebracht en zal de schade verder afhandelen.


Het bericht Koelkast in bushokje langs de Auwemalaan in brand verscheen eerst op InfoLeek.