Zilver en Brons voor C-lijn teams Adonis Sportacrobatiek Leek

Zilver en Brons voor C-lijn teams Adonis Sportacrobatiek Leek

SNEEK/LEEK – Zaterdag 21 januari werd in Sneek de eerste plaatsingswedstrijd voor de C-lijn acrogym gehouden. Twee teams van Adonis Sportacrobatiek Leek deden hier, met maar liefst 23 andere teams van tegenstanders, aan mee.

In dit grote deelnemersveld wist het trio Melanie Jager, Sering Perdok en Marleen Vonk een zilveren medaille binnen te halen door 2 stabiele, strak uitgevoerde oefeningen uit te voeren. Het trio Maureen de Wit, Marjolein de Haan en Ilse Hoeksma kregen met een adembenemende balans oefening en een leerzame tempo oefening een bronzen medaille omgehangen.

Prachtige prestaties op deze eerste wedstrijd van het seizoen. Op 24 februari zullen deze C-lijn teams in Meppel opnieuw in actie komen tijdens de 2e plaatsingswedstrijd om een plekje op de halve finale te bemachtigen!

Zilver: Melanie Jager: Zuidhorn. Sering Perdok: Norg. Marleen Vonk: Groningen. (team links op de foto)
Brons: Maureen de Wit: Roden. Marjolein de Haan: Leek. Ilse Hoeksma: Harkema (team rechts op de foto)

Het bericht Zilver en Brons voor C-lijn teams Adonis Sportacrobatiek Leek verscheen eerst op InfoLeek.