Woningbouw in Zevenhuizen loopt voorspoedig, fase 2 ook van start

Woningbouw in Zevenhuizen loopt voorspoedig, fase 2 ook van start

ZEVENHUIZEN – In 2016 is gestart met de ontwikkeling van fase 1 van het woningbouwplan Zevenhuizen Oost.

De uitgifte en verkoop van de bouwkavels in fase 1 verloopt zo voorspoedig, dat besloten is te starten met de voorbereiding van de ontwikkeling van fase 2. Hiertoe wordt eerst een bestemmingsplan opgesteld. De planning is er op gericht om de eerste bouwkavels eind 2018 uit te kunnen geven.

Fase 2 zal circa 20 bouwkavels omvatten, waarvan een belangrijk deel als vrije bouwkavels door de gemeente wordt uitgegeven. De overige bouwkavels zullen naar verwachting projectmatig worden ontwikkeld en door marktpartijen worden aangeboden. Uitgangspunt voor de ontwikkeling van fase 2 is dat de woningen aardgasvrij zijn.

Inschrijven als belangstellende voor een bouwkavel of woning in fase 2 van Zevenhuizen Oost kan nog steeds. Hiertoe kan contact worden opgenomen met mevrouw T. Venema van de afdeling Ruimte (telefoon 0594 – 551515 of e-mail t.venema@leek.nl). Inschrijven kan ook via de website www.woneninleek.nl.

Archieffoto

Het bericht Woningbouw in Zevenhuizen loopt voorspoedig, fase 2 ook van start verscheen eerst op InfoLeek.