Automobilist gewond na ongeval op Bremerweg Zevenhuizen

Automobilist gewond na ongeval op Bremerweg Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Bij een eenzijdig ongeval op de Bremerweg in Zevenhuizen is zaterdagavond een automobilist gewond geraakt.

De man die in de richting van Zevenhuizen reed, raakte door nog onbekende oorzaak een boom aan de linkerkant van de weg. De auto kwam even verderop in tegengestelde richting tot stilstand. Door de klap waren verschillende onderdelen van de auto afgebroken. De automobilist die alleen in de auto zat, is later met o.m. een hoofdwond overgebracht naar het Martiniziekenhuis in Groningen. De brandweer van Haulerwijk was ook opgeroepen voor dit ongeval, maar behoefden niet in aktie te komen.

De politie maakte rapport op van het ongeval, berger Collewijn heeft de Vito, die total loss raakte afgesleept.

Foto’s: Romke Notenbomer/112Marum.nl
 

Het bericht Automobilist gewond na ongeval op Bremerweg Zevenhuizen verscheen eerst op InfoLeek.