Museum Nienoord zoekt nieuwe vrijwilligers

Museum Nienoord zoekt nieuwe vrijwilligers

LEEK – Op zaterdag 10 februari organiseert Museum Nienoord een informatieochtend voor toekomstige vrijwilligers. Het museum is gelegen op het landgoed in Leek met Borg en Nationaal Rijtuigmuseum. In het museum wordt een groot deel van de werkzaamheden uitgevoerd door een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Museum Nienoord is opzoek naar versterking van het team. Mensen met interesse in de geschiedenis van Nienoord en/of de rijkdom van de nationale rijtuigencollectie zijn van harte welkom. Als vrijwilliger maak je deel uit van een divers team waarvan de jongste begin twintig is en de oudste al acht kruisjes heeft verdiend.

Er zijn veel verschillende taken waarvoor we nieuwe vrijwilligers zoeken. Zoals kassamedewerkers, gidsen, suppoosten, winkelmedewerkers en mensen voor het ontwikkelen van (educatieve) activiteiten. Ook het mee werken aan de registratie, onderhoud en restauratie van onze collectie is een mogelijkheid.

Tijdens de informatieochtend krijg je meer inzicht in de diverse werkzaamheden van de vrijwilligers. Veel van onze huidige vrijwilligers zijn dan ook aanwezig om vragen te beantwoorden.

De informatieochtend is zaterdag 10 februari van 10.00 uur tot 12.30 uur. Belangstellende kunnen zich melden via e-mailadres info@museumnienoord.nl , waarna je het volledige ochtendprogramma wordt toegestuurd.

Het bericht Museum Nienoord zoekt nieuwe vrijwilligers verscheen eerst op InfoLeek.