Omlandia houdt regionale keepersdag met Frans Hoek Sport en KNVB

Omlandia houdt regionale keepersdag met Frans Hoek Sport en KNVB

REGIO – Voetbalvereniging Omlandia uit Ten Boer heeft op dinsdag 1 mei een regionale keepersdag georganiseerd in samenwerking met Frans Hoek Sport en de KNVB. Per leeftijdscategorie trainen keepers die dag allerlei oefeningen met elkaar onder begeleiding van de professionele keepertrainers van Frans Hoek Sport.

Alle keepers vanaf zes jaar – zowel jongens als meiden – zijn op 1 mei van harte welkom om deel te nemen aan de keepersdag. De hele dag, die overigens in de meivakantie voor Noord-Nederland valt, krijgen de keepers professionele keeperstrainingen per leeftijdscategorie van de Frans Hoek Sport-keeperstrainers. Naast de onvergetelijke ervaring ontvangen de deelnemers een t-shirt en wordt er voor een lunch gezorgd.

Programma
De dag begint om 10.00 en is om 16.00 uur afgelopen. Na inschrijving krijgen keepers het dagprogramma uitgelegd. Vervolgens wordt in groepen een specifiek onderdeel van het keepen behandeld. Na de eerste trainingssessie volgt er een gezamenlijke lunch. ’s Middags volgen nog enkele trainingen en de één-tegen-één-competitie. De nummers één en twee van elke leeftijdsgroep en alle meisjes mogen naar de finales van De Beste Keeper van Nederland in Harderwijk.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met zaterdag 28 april via de website keepersdag.vvomlandia.nl. Op deze wedstrijd staat ook meer informatie voor de deelnemende keepers. Deelnemen aan deze keepersdag kost 19,90 euro per persoon.


Het bericht Omlandia houdt regionale keepersdag met Frans Hoek Sport en KNVB verscheen eerst op InfoLeek.