Leekster Eagles loopt wederom een blauwtje

Leekster Eagles loopt wederom een blauwtje

LEEK – Op 2 februari stond de inhaalwedstrijd Leekster Eagles –  Fc Salaam uit Rotterdam op de agenda. Op 27 oktober 2017 namelijk was Salaam zonder berichtgeving niet op komen dagen. Argument nadien was dat ze autopech hadden.

Terwijl het klokje tikte begon de ongerustheid op het veld en in de kantine toe te nemen. Nog steeds geen tegenstander te bekennen, dit zal toch niet waar zijn? Er werd een belletje naar de KNVB gepleegd, maar ook deze kon op dat moment geen uitsluitsel geven. Het werd later en later. De spanning begon toe te nemen. Onderwijl begonnen trainer/coach Jan Brouwer en Gerke Hoogeveen koortsachtig de hal op en neer te lopen, in de hoop dat zij het zo begeerde busje met spelers uit Rotterdam aan zagen komen. Het ongeloof… dit kan toch niet waar zijn? Om 21.30 uur kwam het antwoord via de arbitrage; de tegenstander stond wederom met autopech langs de kant van de weg. Deze keer in Harderwijk nog wel, en waren weer niet in staat om Leek te bereiken.

De wedstrijd werd afgeblazen en de teleurstelling was op veler gezichten te lezen. Er werden enkele forse krachttermen richting de tegenstander geuit en deze waren geheel terecht.

Het is nu nogmaals aan de KNVB en/of de tuchtcommissie om zich te beraden wat het vervolg zal gaan worden.

Daarmee is de kans groot dat Leekster Eagles de zo fel begeerde eerste periode, die het bijna in handen had, in rook ziet opgaan.

Foto: Antje van der Wal/Leekster Eagles

 

Het bericht Leekster Eagles loopt wederom een blauwtje verscheen eerst op InfoLeek.