Jannes hoofdact op MeezingFeest Leek

Jannes hoofdact op MeezingFeest Leek

LEEK – Nog een paar weken en het is zover: MEEZINGFEEST LEEK! Het belooft een groots en druk bezocht spektakel te gaan worden op de laatste zaterdag in februari, de kaarten gaan als warme broodjes en het programma is zeer uitgebreid met 6 optredens en de Radio Continu drive in show!

Hoofdact is evenals vorig jaar (zie foto) Jannes! Maar ook John de Bever en Henk Dissel zijn inmiddels uitgegroeid tot bekende artiesten. John, Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht” de Bever stond kort geleden ook al in Leek en voor iedereen die dat gemist heeft of hem nog een keer wil zien optreden is welkom op zaterdag 24 februari a.s. in de Rodenburghal. Henk Dissel (De Bom, Stap voor Stap) staat voor het eerst in de regio en geniet inmiddels ook een grote populariteit.

Naast de landelijke bekende acts staan ook Eltjo van Wijk (uit Nieuw Roden), Ber Zwier (de zingende visboer uit Peize) en Niels Span (uit Niekerk) op het podium.

Tussen alle optredens door draait Radio Continu deejay Stefan de Leur de beste meezingers van de afgelopen 40 jaar.

Tickets voor het evenement zijn in Leek verkrijgbaar bij Bio Corner Easy, Primera, Shoeby, Fitclub Rodenburg en Hairspecials. Online kan men de kaarten bestellen op www.rodenburglive.nl.

Het bericht Jannes hoofdact op MeezingFeest Leek verscheen eerst op InfoLeek.