Adonis Sportacrobatiek met 6 teams bij Internationale wedstrijd in Engeland

Adonis Sportacrobatiek met 6 teams bij Internationale wedstrijd in Engeland

ENGELAND/LEEK – Op 3 en 4 februari 2018 nam een delegatie van 6 teams van Adonis Sportacrobatiek Leek en Drachten deel aan de Internationale King Edmund Cup 2018 in Bristol UK, georganiseerd door Yate International Gymnastics Centre.

Vele teams uit diverse landen zoals het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales enz.) Hongarije, Monaco, en Portugal deden ook mee.

Een succesvolle missie voor de Adonis ploeg, want het liet sterke oefeningen met perspectief zien en behaalde maar liefst 4 finaleplaatsen. Met een gouden, een zilveren en 2 bronzen medailles als uiteindelijke oogst is dit een veelbelovend impuls voor deze teams! Voor een aantal sporters betekende dit hun internationale vuurdoop en dat ging heel goed op deze King Edmund Cup!

Trio Melissa Dijkstra, Lisa Vermaning en Demi Vogel haalden goud, het zilver ging naar duo Aimee Althof en Amerins Veenstra, terwijl er brons werd behaald door de beide teams Nanda Huisman, Remke Huisman, Linda Winkelman en Hanna Bol, Indy Gjaltema en Chanel Dewnarain.  Het trio Jelien Visser, Charissa Delfsma en Yanouk Visser behaalden in een sterk deelnemersveld een mooie 9e plaats en het duo Alissa Stoit en Amelie Popma een 14e plaats.

Het was een spannende competitie met waardevolle wedstrijdervaring voor deze teams, waarbij ze een goede indruk maakten op de internationale jury en het enthousiaste publiek.Het bericht Adonis Sportacrobatiek met 6 teams bij Internationale wedstrijd in Engeland verscheen eerst op InfoLeek.