Expositie in het gemeentehuis van Leek van Corrie Minjone

Expositie in het gemeentehuis van Leek van Corrie Minjone

LEEK – Van half januari tot begin april 2018, gratis toegankelijke expositie in het gemeentehuis aan de Tolberterstraat 66 in Leek. op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur (op vrijdag tot 16.00 uur) en op donderdagavond van 17.30 tot 19.00 uur,

Door Corrie Minjon,
Mijn naam is Corrie Minjon. Ik woon sinds 2008 in Groningen en ik ben in 2013 begonnen met het volgen van schilderlessen bij Joke van der Vegt in Den Horn. Meestal begin ik met een foto voor de eerste opzet en die laat ik op een gegeven moment los. Ik ben gedeeltelijk kleurenblind, wat soms een verrassend resultaat oplevert. Dat zie ik niet, maar u wel.

Ik ben geen fijnschilder, maar mijn favoriete onderwerpen zijn dieren, landschappen en bloemen. Ik werk ook graag met andere materialen in een abstract schilderij. Het meest schilder ik met acrylverf, soms in combinatie met olieverf, oliepastelkrijt, waskrijt of Oost-Indische inkt. Veel plezier bij het bekijken van de diverse schilderijen.

Het bericht Expositie in het gemeentehuis van Leek van Corrie Minjone verscheen eerst op InfoLeek.