Rederijkerskamer Ons Genoegen uit Leek speelt komische thriller ‘Gestrand’

Rederijkerskamer Ons Genoegen uit Leek speelt komische thriller ‘Gestrand’

LEEK – Rederijkerskamer Ons Genoegen uit Leek speelt op 16 en 17 maart de komische thriller ‘Gestrand’, geschreven door Mary Bakker-Schoon.

Als vier vriendinnen kaartjes hebben weten te bemachtigen voor de Chippendales, die in Arnhem optreden, besluiten ze er meteen maar een gezellig weekend van te maken. Ze rijden een landelijke route door de Drentse bossen en over de Veluwe, totdat ze ergens op een modderig bospad vast komen te zitten met hun auto. De vrouwen kloppen bij een afgelegen boerderijtje aan, dat er verlaten bij lijkt te liggen.

Als plotseling de boer verschijnt en ze terug het inmiddels donkere bos instuurt, smeken ze hem te mogen overnachten. De ene vreselijke ontdekking volgt vervolgens na de andere. Als ze willen vluchten, is het al te laat. Wat een gezellig weekendje had moeten worden eindigt in een nachtmerrie. Met al hun charmes vechten ze terug. Uiteindelijk is er één die achterblijft . . .

De voorstellingen vinden plaats op 16 en 17 maart 2018 in Dienstencentrum De Schutse te Leek. De aanvang van beide voorstellingen is 19.30 uur. Kaarten à EUR 7,50 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Biocorner Easy Hobby te Leek en bij De Schutse.

Het bericht Rederijkerskamer Ons Genoegen uit Leek speelt komische thriller ‘Gestrand’ verscheen eerst op InfoLeek.