Benefietconcert voor Roma-kinderen in De Hoeksteen

Benefietconcert voor Roma-kinderen in De Hoeksteen

LEEK – In Floresti (Roemenië) zijn veel Roma-kinderen die niet naar school gaan. Oost Europa Commissie van PGLO ondersteunt fam. Kroon die een lesproject heeft opgestart voor deze kinderen. De Roma-kinderen leren lezen en krijgen bijles als ze naar school gaan.

Het project helpt de kinderen aan een betere toekomst. Wij doen dat tot dusver door de jaarlijkse verkoop van kerststukjes in december en verkoop van snert in februari. Om dit scholingsprogramma blijvend mogelijk te maken wordt er een Benefietconcert georganiseerd.

Het concert wordt gehouden op 17 maart 2018 in De Hoeksteen, Lindensteinlaan 1 Leek.

Aan dit concert werken mee:
Mannenkoor Leek
Het Opleidingsorkest van de Harmonie (HIT) Leek
Het Kinderkoor All2gether Ureterp

Aanvang 19.30 uur, de toegang is gratis. Wilt u meer weten over het project: zie www.stcharis.org

 

Het bericht Benefietconcert voor Roma-kinderen in De Hoeksteen verscheen eerst op InfoLeek.