Leekster Eagles wederom onderuit

Leekster Eagles wederom onderuit

LEEK – Vrijdag 16 februari speelde Leekster Eagles thuis tegen de nummer twee, MSV Zeemacht. In de eerste helft was het Leekster Eagles die de wedstrijd wilde maken.

Zeemacht ging hier niet in mee met als gevolg dat deze helft een niet bepaald boeiend schouwspel werd. Door een fout in de verdediging trok een passief spelend Zeemacht in de eerste helft aan het langste eind en de rust ging met een stand van 0-1 in.

In de tweede helft werd er dan gevoetbald. Leekster Eagles wist na de aftrap een grote kans te creƫren, maar helaas niet te benutten. Het was na een minuut wederom Zeemacht die het doel van Mensink wist te bereiken en de stand werd 0-2. Niet veel later werd Stefan Brouwer getrakteerd op een tweede gele (twijfelachtige) kaart en mocht het speelveld verlaten. Twee minuten later kwam Roy de Vries goed voor het doel van Zeemacht uit en wist de stand op 1-2 te brengen.

In de zevende minuut was Zeemacht weer aan de beurt en het scorebord gaf 1-3 aan. In de tiende minuut werd er aan Eagles zijde de vliegende keep ingebracht wat in twee doelpunten voor Zeemacht resulteerde. Met een achterstand van 1-5 wisten de Eagles zich te herpakken en het was Fabio de Matos Fernandes die het tweede doelpunt voor Leek wist te maken. De vliegende keep werd nogmaals aan Eagles zijde ingezet en het was weer Zeemacht die hiervan wist te profiteren.

Met een achterstand van 2-6 mocht Erwin Mensink de laatste minuten in het doel volmaken. Met nog ruim een minuut te spelen wist Fabio de Matos Fernandes nogmaals te scoren en bracht de stand op 3-6. Zeemacht kon de drie punten in de tas stoppen en blijft vooralsnog zeker van de tweede plaats.

Spelers Leekster Eagles: Erwin Mensink, Jasper Siepelinga, Amine Ajouaou, Fabio de Matos Fernandes, Stefan Brouwer, Luciano Matulessy, Delano Dussel, Mehdi Charaf-Eddine, Roy de Vries.

Programma:
Vrijdag 23 februari Salaam – Leekster Eagles aanvang 21.30 uur
Vrijdag 2 maart Honselerdijk – Leekster Eagles aanvang 21.30 uur
Vrijdag 9 maart Leekster Eagles – AC Kingdom aanvang 20.30 uur

Foto’s: Antje van der Wal


 

Het bericht Leekster Eagles wederom onderuit verscheen eerst op InfoLeek.