Leerling Nijeborg winnaar in vmbo-beroepenwedstrijd

Leerling Nijeborg winnaar in vmbo-beroepenwedstrijd

LEEK – SSPB Praktijkcentrum Bouw is een regionaal opleidingsbedrijf voor de bouwsector en organiseerde op donderdag 15 en vrijdag 16 februari 2018 de vmbo-beroepenwedstrijd voor timmeren en metselen bij SSPB in Groningen.

Leerling Nick Schadenberg klas 4 kb van de Nijeborg voor vmbo uit in Leek eindigde als derde in de wedstrijd. De winnaars mogen meedoen aan de landelijke beroepenwedstrijd.

Zeven verschillende vmbo-scholen waaronder vestiging Nijeborg van rsg de Borgen uit Leek werden vertegenwoordigd. De opdracht was om een dakconstructie te maken waarmee elke deelnemer individueel 100 punten kon scoren. De wedstrijd werd afgesloten met een hapje en een drankje zodat de jury zich kon beraden over een beoordeling. De prijswinnaars werden tijdens een feestelijke afsluiting bekend gemaakt. rsg de Borgen is trots op de derde plek van Nick.

Op de foto:

  • Links  Prijswinnaar Nick Schadenberg
  • Deelnemers beroepenwedstrijd


Het bericht Leerling Nijeborg winnaar in vmbo-beroepenwedstrijd verscheen eerst op InfoLeek.