Seniorweb besteedt aandacht aan digitale overheid tijdens lezing

Seniorweb besteedt aandacht aan digitale overheid tijdens lezing

LEEK – Whatsappen met de gemeente. De waarde van je eigen woning bekijken. Je donorregistratie regelen of bijwerken. Je inkomensgegevens inzien. De afvalroute van de gemeente opvragen. Een afdruk van het eigendomsbewijs van je woning.

Het ligt allemaal binnen handbereik. Je hoeft er de deur niet meer voor uit. Gewoon thuis op je PC zijn al deze gegevens binnen vijf minuten beschikbaar. En het is niet eens zo moeilijk.

Wil je hier meer over weten en over de nog vele andere mogelijkheden die de overheid zijn burgers digitaal aanbiedt? Kom dan op vrijdag 2 maart naar de openbare lezing van SeniorWeb Leek & Marum, in het dienstencentrum De Schutse, Oldenoert 32 te Leek. Aanvang 9.30 uur en toegang gratis.

Het bericht Seniorweb besteedt aandacht aan digitale overheid tijdens lezing verscheen eerst op InfoLeek.