Voorverkoop abonnementen Familiepark Nienoord gaat weer van start!

Voorverkoop abonnementen Familiepark Nienoord gaat weer van start!

LEEK – Verheug je op een seizoen vol speelplezier in Familiepark Nienoord! Koop je abonnement voordelig in de voorverkoop van 26 februari tot en met 31 maart 2018! Een abonnement kost in de voorverkoop €25,00 en voor opa’s en oma’s en vanaf het derde kind hebben we weer ons speciale actietarief voor slechts €17,- per persoon! 

En omdat we dit jaar onze 65ste verjaardag vieren, delen we leuke cadeautjes uit! Zoals korting bij Julianatoren, Hellendoorn, Aquazoo, Kameleondorp en nog veel meer leuke uitjes! Verder staan er een heleboel leuke activiteiten op het programma voor komend seizoen. Denk aan lasergamen, oude stripboek helden, ridders in het park en nog veel meer….

De voorverkoop loopt van 26 februari tot en met 31 maart 2018, in deze periode is ook het verlengen van uw huidige abonnement mogelijk. Het abonnement is verkrijgbaar in Zwemkasteel Nienoord en het Infocentrum. Vanaf zondag 1 april betaalt u weer het gewone tarief van €27,00. Het speciale actietarief is het hele seizoen geldig. Vanaf het derde kind en opa’s en oma’s betalen slechts €17,- voor het Familiepark Abonnement.

Laat deze kans niet aan uw neus voorbijgaan en geniet weer een heel seizoen van de leukste speeltoestellen, ritjes in de trein, de kinderboerderij en de interactieve avonturenroute Expeditie Nienoord, geschikt voor jong en oud. Vol met spannende hindernissen, interessante weetjes, doolhoven en sluiproutes. Zet voor nu alvast 30 maart in je agenda, dan starten we het seizoen met…….Shaun het Schaap! Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Voor meer informatie over abonnementen en voorverkoop kunt u kijken op onze website landgoednienoord.nl

Het bericht Voorverkoop abonnementen Familiepark Nienoord gaat weer van start! verscheen eerst op InfoLeek.