Getuigenoproep na openlijke geweldpleging Kruisweg Marum

Getuigenoproep na openlijke geweldpleging Kruisweg Marum

MARUM – Vannacht zijn twee mannen in Marum aangehouden vanwege openlijke geweldpleging. Binnen in discotheek Kruisweg had een ruzie plaatsgevonden.

Buiten op straat werd een jongeman aangesproken door twee mannen en deze kreeg gelijk klappen van de twee mannen. De daar aanwezige politiemensen hebben de partijen gescheiden en hebben de twee mannen uit Marum aangehouden vanwege openlijke geweldpleging. De twee mannen zijn overgebracht naar het Cellencomplex Groningen alwaar ze zijn ingesloten. Ze zullen vandaag gehoord worden door de recherche.

Het Openbaar Ministerie Noord-Nederland heeft besloten dat de twee verdachten langer moeten blijven in verband met verder onderzoek. Nu is de politie op zoek naar getuigen die de mishandeling buiten, rond sluitingstijd, hebben gezien en die daar een getuigenverklaring over willen afleggen. Heeft u informatie hierover, meldt u zich dan via 0900-8844.

 

Het bericht Getuigenoproep na openlijke geweldpleging Kruisweg Marum verscheen eerst op InfoLeek.