Goud en zilver voor de C-lijn teams van Adonis!!!

Goud en zilver voor de C-lijn teams van Adonis!!!

MEPPEL/LEEK – Goud en zilver voor de C-lijn teams van Adonis!!!Zaterdag 24 februari werd in Meppel de tweede plaatsingswedstrijd en tevens Provinciale Kampioenschappen voor de C-lijn acrogym gehouden.

Twee teams van Adonis Sportacrobatiek deden hier aan mee. En met succes, want het trio Melanie Jager, Sering Perdok en Marleen Vonk werd Provinciaal Kampioen voor Groningen. Het trio Maureen de Wit, Marjolein de Haan en Ilse Hoeksma kregen een mooie zilveren medaille omgehangen en zijn daarmee 2e voor de provincie Friesland.

Een hele bijzondere prestatie in dit sterke deelnemersveld van 22 teams is, dat deze beide teams allround als eerste en derde door gaan naar de districtsfinale van 18 maart.!!!!  De komende periode zal er, onder andere onder leiding van de Britse topcoach Neill Griffiths, hard getraind worden om tijdens deze districtsfinale een plekje op de halve finale te bemachtigen!


Het bericht Goud en zilver voor de C-lijn teams van Adonis!!! verscheen eerst op InfoLeek.